Webwinkel account info

Uw eigen webwinkel account.

Helaas is het vanaf 2022 niet meer mogelijk een account voor onze webwinkel aan te maken. Ook kunt u een reeds aangemaakt account niet meer gebruiken om uw producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Account informatie tot 2022


Wij bieden de mogelijkheid uw eigen bruinkoolwebwinkel account aan te maken. Dit geeft u de volgende voordelen:

  1. Uw producten besteld via een paar muisklikken.
  2. U kunt uw bestel geschiedenis inzien.

Hoe werkt het:

In het linker navigatiescherm van onze webwinkel kunt u onderaan kiezen voor "account aanmaken". Vervolgens geeft u een geldig emailadres op en voert u 2x uw eigen gewenste wachtwoord in. U klikt op aanmaken en u bent direct met het ingegeven emailadres ingelogged. Er wordt ook een bevestigings email naar u verstuurd.

Tijdens uw eerste bestelling geeft u alle gegevens zoals uw adres, postcode woonplaats etc in en u klikt in stap 4 van het bestelproces op "bevestig". De volgende keer als u inlogged met hetzelfde emailadres en wachtwoord dan zijn al uw gegevens reeds ingevuld tijdens het bestellen. U ziet hier dan ook een overzicht van al uw vorige bestellingen.

 

Wachtwoord vergeten of resetten

In het geval dut u het wachtwoord voor de webwinkel vergeten bent kunt u met de link "Wachtwoord vergeten of resetten" uw wachtwoord via het bijbehorende email adres op een veilige manier opnieuw opgeven. Deze link gebruikt u ook om uw huidige wachtwoord te resetten. De link "Wachwoord vergeten of resetten" vindt u in het menu aan de linkerkant onder de "inlog" knop. Uw huidige wachtwoord kunnen wij u niet geven want dit kunnen wij zelf ook niet achterhalen.

 

Account vergeten

Bent u uw login email adres vergeten dan kunt u contact opnemen met ons via het contact formulier. Wij kunnen u na het controleren van uw identiteit helpen aan het email adres wat bij ons geregistreerd is.

 

Uw Webwinkel account geheel verwijderen

Om uw webwinkel account geheel te verwijderen kunt u ons hierover een bericht sturen via het contact formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om te controleren of het verzoek echt bij u vandaan komt. Is dit inderdaad het gevan dan wordt het account de zelfde dag nog verwijderd.

 

AVG Algemene Verordening Gegevensbescherming

Uw gegevens die u invoert voor onze webwinkel account worden bewaard door onze webwinkel leverancier www.mijnwebwinkel.nl Onze leverancier zorgt ervoor dat aan alle wettelijke maatregelen wordt voldaan aangaande deze AVG of in het engels GDPR General Data Protection Regulation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------

© 2013 - 2024 DeBruinkoolSpecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel