Bezorging

De Bruinkool Specialist levert Bruinkool Briketten en Geperste Houtbriketten voor uw houtkachel, open haard en terras kachel. Bestellingen vanaf €50 worden zonder verzendkosten thuis afgeleverd en netjes opgestapeld in uw berging.

Bestellingen ten zuiden van de lijn Hoek van Holland. Den Bosch, Boxmeer zijn helaas niet mogelijk. Levering op de waddeneilanden is niet mogelijk vanwege de hoge transportkosten

Mensen met een houtkachel die geen ervaring hebben met het gebruik van bruinkool briketten zijn bij ons ook aan het juiste adres. Wij leveren ook kleine hoeveelheden zodat als het toch niet bevalt u niet blijft zitten met een grote hoeveelheid briketten. Vanaf €50 komen wij al gratis bezorgen. Bezorgen houdt bij ons echt in BEZORGEN, dus niet tot op de stoep maar indien gewenst netjes opgestapeld in uw houthok of berging. Voldoen onze producten toch niet aan uw verwachringen? dan kunt u de niet aangebroken verpakkingen retourneren* en krijgt u de aanschafprijs voor 100% retour.

De Bruinkool Specialist bezorgt met eigen auto's en chauffeurs 7 dagen in de week ook 's avonds. In woonwijken en moeilijk bereikbare plaatsen leveren we met personen auto's, dus levering tot in uw opslag is gegarandeerd zonder meerkosten.

Let op: Onze chauffeurs hebben geen PIN apparaat in de auto, er kan contant betaald worden aan de chauffeur of vooraf via uw bank.

*Retour lokaties op afspraak in Nunspeet of Hoogeveen.

© 2013 - 2023 DeBruinkoolSpecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel